La Locanda è il luogo ideale per vivere un’esperienza eno-gastronomica speciale, che affascinerà anche il più fine buongustaio
Piatti tipici con ingredienti freschi accompagnati dai vini Buglioni
Local cured cold cuts and homemade sweet-and-sour pickled vegetables
Polenta trio with mushrooms, lard and gorgonzola cheese
Parma ham (aged 20 months) with stracciatella cheese
Creamed cod with grilled polenta
Tempura vegetables
Tagliatelle with hare ragout and truffle
Artisanal paccheri with roasted pumpkin, L’Opera cheese cream, rosemary and crunchy bacon
Homemade bigoli with duck sauce
Risotto cooked in our Valpolicella Ripasso wine (min. 2 persons)
Pasta and beans with our Valpolicella Ripasso wine
Pasta and beans
Pumpkin and ginger soup
Beef cheek braised in our Valpolicella Ripasso wine with celeriac cream
Organic florentine steak
Organic fillet chateaubriand (min. 2 person)
Organic Beef steak
Organic sliced steak
Organic hanger steak
Seabass organic fillet with vegetables
Cheeses board with honey and mustard
Chocolate cupcake with soft heart
Pear cooked in our Recioto della Valpolicella wine with cold eggnog and meringues
“Sweet brat”
Disassembled tiramisù: mascarpone cream with dark chocolate flakes, sbrisolona crumble, espresso
Homemade sbrisolona consigliata con un bicchiere di / recommended with a glass of: Grappa di Amarone € 3 Recioto / Passito bianco €7,5
BBQ vegetables
French fries with skin
BBQ polenta
BBQ potato
Pane fatto in casa e coperto € 3
Homemade bread and cover charge € 3
Caffè sel. Giamaica Gianni Frasi € 2,5
Coffee sel. Giamaica Gianni Frasi € 2,5
1L acqua Valverde € 3
1L Valverde water € 3
Un emozionante itinerario sensoriale creato dal nostro Chef abbinando gusti, sapori e profumi del cibo con i vini di nostra produzione
dalle 12:30 alle 15:30 – dalle 19:00 alle 23:30
Via Cariano, 24/A, 37029 San Pietro in Cariano VR